obrázek

pomalé vaření

  • 590x přečteno
  • 13.12. 2018

 

Pomalé vaření je jednoduchý a zdravý způsob vaření. K vaření používáme pomalý hrnec. Vaříme při teplotě nižší než je 100 °C a tím dosahujeme ojedinělých chuťových vlastností.

Výhoda pomalého vaření je to, že po celou dobu vaření se o pokrm většinou nemusíte vůbec starat. Bez stání u sporáku a míchání.

Při vaření v pomalém hrnci ušetříte nejen čas, ale také až 40% energie oproti běžnému vaření na sporáku.

V pomalém hrnci lze vařit i bez tuku, postačí malé množství vody trochu soli a koření. Je ideální pro denní vaření – výsledkem jsou vynikající pokrmy.

Připravit ingredience k pomalému vaření je rychlé a snadné. To dokáže i úplný začátečník.

Vše ostatní za vás zvládne „ pomalý hrnec“. Nic se nepřipálí ani nevysuší a zachová se chuť a šťavnatost a je jedno, zda se chystáte na guláš, pečené maso nebo svíčkovou.

Vždy je výsledkem maso, které se rozpadá, voňavé a krásně šťavnaté.

 

Recepty k vaření v pomalém hrnci a další informace naleznete na webových stránkách " Extra vaření ".

 

 

 

Náhodné aktuality:

obrázek

maso od řezníka

  • 14.12.2018
  • 870x
obrázek

vepřové maso

  • 13.12.2018
  • 554x
obrázek

metody vaření

  • 15.12.2018
  • 681x