obrázek

maso od řezníka

  • 1510x přečteno
  • 14.12. 2018

Však to znáte – jdu nakoupit do supermarketu a zároveň koupím i maso. Proč bych chodil do speciální prodejny k řezníkovi, když zde mám vše na jednom místě.

Nedbám na to, že maso je zde o něco dražší, jen když už mám vše nakoupeno.

Párkrát jsem se při nákupu masa v obchoďáku „spálil“ a dnes již nakupuji zásadně ve specializované prodejně  –  u řezníka.

Maso je zde vždy čerstvé a ochotná paní prodavačka mě poradí, pokud nevím, jaké maso si mám přesně koupit na jídlo, které chci uvařit.

Mleté maso vám každý pořádný řezník namele z masa, které si vyberete. V okamžiku, kdy máte uvařeno a pustíte se do jídla, tak si teprve uvědomíte, že ten „karboš“ náramně chutná a víte přesně, z jakého kusu masa jste si ho udělali.

Člověk se rád vrací tam, kde je spokojený.

Vyplácí se nakoupit si čerstvé a chutné maso, ze kterého je opravdu radost vařit.